Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
//HUNTERS EXCELLENT V/D ZUUTHOEVE

HUNTERS EXCELLENT V/D ZUUTHOEVE

°2010 · Hengst · 1m67 · Sbs
  • Sperma : diepvries
  • Gekeurd voor : BWP
  • Dekgeld : € 750 (pregnant mare)
Deel dit paard: · ·

Pedigree

TANGELO V/D ZUUTHOEVE
NARCOS II
FAIR PLAY III
GEMINI
OLYMPIA V/D KREKEBEKE
LAUDANUM XX
RACYONA Z
GLORIA V/D ZUUTHOEVE
THUNDER V/D ZUUTHOEVE
ARGENTINUS
JURA VAN SINT MAARTEN
GLORIEUZE
GLORIEUX
CARINA

Palmares

ZZ-spr/1.35m met Vincent VOORN (NED).

Documenten

Dekvoorwaarden

Resultaten nakomelingen

Nakomelingen

Verwachte nakomelingen

Familie foto's

Nieuwsberichten

Info

Bloedmooi en wat een fantastische springer! Excellent barst van het potentieel. Eindeloos vermogen en puntvoorzichtige moeder Gloria Van De Zuuthoeve wordt gepaard aan de hengst Tangelo Van De Zuuthoeve. Excellent zelf sprong tijdens de cyclus 6x foutloos. Na zijn deelname aan het WK voor jonge paarden in Lanaken verhuisde Excellent naar de stallen van Vincent Voorn. Dit is een combinatie waar we nog veel van zullen horen!

Vader  Tangelo sprong zelf op het hoogste niveau met Roelof Bril en stond vooraan in de grote prijzen van Wenen, Birmingham en vele anderen. Zijn nafok doet zo mogelijk nog beter, want de kenners weten het: Tangelo is hot! Zijn zoon Warrior liep de Olympische Spelen in Londen, Wernsen haalde vorig jaar het podium EK Young Riders, Santa Maria werd 2 in de landenprijs van Sopot met Jos Lansink en Billy Angelo etaleert zich keer op keer met zijn fantastische techniek die hij erfde van zijn vader, kortom resultaten teveel om op te noemen.

Moeder Gloria Van De Zuuthoeve is niet zomaar een merrie! Ze haalt met de regelmaat van de klok het nieuws, en heeft reeds een heel uitgebreid palmares. Zo was ze onder andere bij de nationale cyclus 5-jarige 8x foutloos, finaliste op het BK Gèsves, finaliste CSI** Beervelde, finaliste CSI*** Valkenswaard. Bij Pénelope Leprevost was ze onder andere finaliste tijdens CSI3* Le Mans en werd daarna verkocht aan David Mc Pherson. In Hamburg werden ze 10e in het 1m55, op het British Championship waren ze 5e in het 1m45, tijdens de Sunshine tour werden ze 3e in de 1m45 Small GP. Thunder, de vader van Gloria van de Zuuthoeve voorstellen is niet moeilijk. Deze Argentinus-zoon profileert zich als topvererver met onder meer Balade van het Indihof, Domino (liep het EK mee met Jos Verlooy en ook Eldorado van het Vijverhof is één van zijn  bekende zonen.

 

 

Ga terug
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten