Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
// Hunters Scendro (Hunters Scendix-Contendro) nu ook gekeurd voor Hannover
05 Februari 2013

Hunters Scendro (Hunters Scendix-Contendro) nu ook gekeurd voor Hannover

 

De fantastische prestaties van Hunters Scendro in 2012, waren ook niet onopgemerkt voorbij gegaan aan het Hannoveraanse stamboek. Zijn plaats in de finale tijdens het wereldkampioenschap voor jonge paarden en zijn titel als kampioen van Belgie bij de 5 jarige paarden hadden ook op de Duitse fokkers indruk gemaakt.

Het ‘Hannoveraner Verband’ nodigde Scendro dan ook uit voor de speciale keuring op donderdag 31 januari. Met zijn krachtige galoppade en demonstratie op de sprong wist hij iedereen te bekoren. Als eerste in het Hannoveraanse stamboek werd een jonge hengst gekeurd, zonder de verplichting een 30 dagen test af te leggen. Een primeur voor Hannover !!!

Door de deelname aan de Duitse keuring mist Scendro de eerste manche van de Pavo Hengstencompetitie. Eind maart wordt Hunters Scendro voorgesteld op de derde fase van de BWP keuring in Neeroeteren .

Scendro(Scendix-Contendro) en Scentender(Scendix-Contender) zijn twee gekeurde zonen van Hunters Scendix uit zijn eerste jaargang (2007), die bestond uit 10 mannelijke veulens !! Dit bewijst nogmaals dat Hunters Scendix zijn springkwaliteiten uitzonderlijk vererft .

Van Scendix en Scendro is er dit jaar vers sperma te verkrijgen

Info Simon Riquière 0032 478 59 85 66

Hunters studfarm Belgium

www.hunters.be

Deel dit artikel :
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten