Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
// Pech voor Hunters Scendix in jump off GP ** Roosendaal
18 December 2012

Pech voor Hunters Scendix in jump off GP ** Roosendaal

Het zat helemaal niet mee voor Brecht Bille en Hunters Scendix(Stakkato) in Roosendaal.  Het basis parcours werd uitstekend afgewerkt, en met zestien kwalificeerden ze zich voor de barrage. Brecht startte als vierde en Scendix sprong fantastisch en snel !  Na de tweede hindernis ging het evenwel fout,  Scendix wilde de korte wending supersnel afwerken, doch een zachte plek in de bodem kon deze druk niet aan en Scendix schoof weg.

Brecht en Scendix onderuit !

Onbegrijpelijk dat zo'n bodem mogelijk is op dit niveau.  Scendix en Brecht waren de vierde combinatie die daar onderuit gingen.

Gelukkig allemaal zonder erg, en Scendix bevestigde dat zijn uitstekende vorm terug is,  klaar voor Mechelen .

 

Brecht had nog de 8-jarige Enjoy Louis (Corriano) , Donata van ter hulst(Chin Chin) en Hunters Argentus(Argentinus) mee naar CSI**YH* Roosendaal.

Enjoy Louis(Corriano) presteerde weer sterk, Dubbel nul in een 1m40 proef (eindigde 14de) en 1 fout in de Big Tour(1m45) op dag 3.

Donata van ter hulst (Chin Chin) was in uiterst goede doen. Ze eindigde in de Medium Tour op de 3de en eens op de 2de plaats.

 

In de CSIYH* reed Brecht Bille Hunters Argentus (Argentinus), dit beloftevol paard bewees al in zijn prille carrière dat hij talent heeft, 4de plaats op BK jonge paarden te Gesves. Ook dit weekend was Argentus in vorm. Dag 1 was hij dubbel nul, dag 2 werd hij 7de in een proef direct op tijd.

 

We kunnen stellen dat alle paarden klaar zijn om van start te gaan op de CSI** te Mechelen. Daar zal Brecht  met Hunters Scendix (Stakkato) en Enjoy Louis(Corriano) Deelnemen aan de CSI**. Deze paarden zal hij ook starten in de proef Sires of the World en Belgian Breds. Hunters Scendro(Scendix) en Hunters Argentus(Argentinus) nemen deel aan de hengstenproef.

Deel dit artikel :
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten