Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
// Hunters Scendix op de cover
05 November 2012

Hunters Scendix op de cover

Hunters Scendix (Stakkato) is 'HOT'!!
Hij wist al een adembenemend palmares bijeen te springen tijdens zijn nog maar 'prille' carriere. Zo was hij altijd gekwalificeerd voor de finale proeven tijdens Belgische- en Wereld Kampioenschappen. Hij klasseerde zich verschillende malen op internationale wedstrijden onder Brecht Bille en Eric Lamaze. Als kers op de taart won hij tweemaal op rij de prestigieuze wedstrijd 'The Sires of the World' (2011-2012). Rekening houdend met het feit dat deze hengst slecht 9 jaren oud is, kunnen we stellen dat hij nog een mooie toekomst voor zich heeft.
Door zijn 2de opeenvolgende overwinning van de proef Sires of the World is er héél veel interesse vanuit zowel binnen- als buitenland. Zo kwam hij op de cover te staan van het grootste magazine van Europa 'Der Hannoveraner'. Eveneens zullen we hem terugzien op de cover van het Zwitserse magazine voor de Hengstenkeuring en de Swiss Breed Classic.

Zijn nakomelingen doen het ook opmerkelijk goed:
Zo werd een goedgekeurde zoon Hunters Scendro (Scendix) Belgisch Kampioen bij de 5-jarigen. 2 nakomelingen werden geselecteerd voor het Duitse Bundeschampionat. In Zwitserland waren er 2 nakomelingen in de finale ronde van de 4-jarigen tijdens het Nationaal kampioenschap jonge paarden. Op vrijspringwedstrijden vinden we zowel in binnen-als buitenland nakomelingen terug bij de best geklasseerden.

Tijdens het dekseizoen 2013 zal er zowel vers als diepvries sperma beschikbaar zijn.
Het dekgeld zal 1500 euro bedragen (750 euro bij eerste inseminatie + 750 euro bij drachtigheid merrie)
Gelieve op tijd uw dekking te reserveren.

Alvast bedankt voor het vertrouwen en tot binnenkort

Hunters Studfarm-team
Deel dit artikel :
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten