Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
// Goede voorbereidingen in CSI** Jardy (FR)
24 September 2012

Goede voorbereidingen in CSI** Jardy (FR)

Vier paarden mochten deelnemen aan de CSI*(*) waaronder Frascati Van Ter Hulst (Cassini I x Corrado) , Cartana(Quick Star x Cassini I), Donata Van Ter Hulst (Chin Chin x Concorde) en Hunters Scendix (Stakkato x Dinar).

In de CSI* liepen Frascati Van Ter Hulst ( Cassini I) en Cartana (Quick Star) de 1m20 proeven. Ze wisten beide enkele foutloze parcoursen af te leggen. Waaronder op dag twee een 10de plaats voor Cartana (Quick Star). Frascati Van Ter Hulst (Cassini) toonde een enorm vermogen en wordt zeker een paard voor de toekomst.

De grote tour van de CSI* was voorzien voor Donata Van Ter Hulst (Chin Chin). Op dag 1 in de proef 1m30 stonden er 4 strafpunten op het bord. Zaterdag was de Grote Prijs van de CSI* geprogrammeerd. Een moeilijk, lang parcours op een hoogte van 1m35 moest afgewerkt worden. Donata wist er zich foutloos doorheen te worstelen en de barrage was verzekerd. In die barrage (1m40) was ze op zich niet te kloppen maar ze moest de duimen leggen op 0,35sec van de 1ste plaats. Een schitterende prestatie!

Enkel Hunters Scendix (Stakkato) nam deel aan de CSI**. Op dag 1 werd hij in een proef met barrage op een hoogte van 1m40 derde. Enkel de GP op zondag stond nog op zijn programma. Dit is een proef die meetelt voor de FEI World Ranking, een proef op een minimum hoogte van 1m45. Als eerste kon hij het delicate parcours foutloos afwerken, met als gevolg dat hij als eerste de barrage moest aanvatten. In de barrage boekten Scendix en Brecht de snelste tijd van de 7 deelnemende barragisten. Maar door dit risico verkregen ze een fout. Nog goed voor een schitterende 5de plaats in de GP CSI** van Jardy.

De voorbereidingen zijn getroffen voor het WK Zangersheide. Het Hunters Studfarm-team gaat er met een goed gevoel naartoe.

Deelnemende paarden WK jonge paarden:

5 jarigen: Hunters Scendro
6-jarigen: Hunters Argentus
7-Jarigen: Hunters Canatano Z
Proef Sires of the World: Hunters Scendix.


tot binnenkort

Hunters Studfarm

Deel dit artikel :
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten