Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
// HUNTERS SCENDRO Belgisch kampioen bij de vijfjarigen !!!
22 Augustus 2012

HUNTERS SCENDRO Belgisch kampioen bij de vijfjarigen !!!

Brecht en Brian startten uitstekend in Gesves en loodsten alle paarden foutloos door de eerste ronde.   Bij de vierjarigen bereikte Hunters ICARUS (Nonstop) , reeds kampioen in de WVUR, probleemloos de finale.   Daar ging hij echter in de fout, toch een uitstekend resultaat voor deze beloftevolle hengst.
Bij de zesjarigen reed Hunters ARGENTUS (Argentinus) twee schitterende kwalificatierondes en eindigde zonder problemen in de finale op zondag. Brecht ging voluit in deze finale , doch Argentus had het zo niet begrepen en ging in de fout, weerom een finaleplaats voor onze tophengst.
Hunters CANATANO-Z (Canadian River) nam deel aan de beker van Belgie voor zevenjarige paarden en deed dit voortreffelijk. Na een foutloze eerste ronde ging Brecht in de fout in de tweede kwalificatie ( dit koste hem de algemene overwinning zou later blijken). Want in de finale op zaterdag avond sprong Canatano uitstekend !
In de barrage eindigde hij op enkele tienden en behaalde een verdiende tweede plaats. Na zijn zilver in Lummen op het BK, opnieuw een prachtig resultaat.
Hunters Canatano zien we volgend jaar zeker terug in de GP’s !!
 
Het absolute hoogtepunt was de overwinning van Hunters SCENDRO, de zoon van Scendix was de revelatie van het Belgisch kampioenschap. Op woensdag werd zijn demonstratief foutloos parcours op algemeen applaus onthaald, en vrijdag deed hij dat nog eens over. Het basisparcours van de finale bleek ook geen probleem. Scendro sprong er met veel zwier en techniek, zo bekoorde hij het publiek. De barrage moest dan een overwinnaar aanduiden, en ook op snelheid bleek Scendro de absolute topper te zijn, lenig en wendbaar loodste Brecht hem over de moeilijke hindernissen, en jawel 1 seconde sneller dan zijn dichtste belager. Scendro werd zo op demonstratieve wijze Belgisch kampioen bij de vijfjarigen, op een startaantal van 250 paarden.
 
Aanstaande zondag gaat op Hunters studfarm de veulenshow met BBQ door.
Een 25-tal veulens van al onze hengsten zullen beoordeeld worden. Een ideale gelegenheid om de vererving te evalueren. Graag vooraf verwittigen voor deelname aan de BBQ
 
We zullen U graag verwelkomen
Het Hunters studfarm team
Deel dit artikel :
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten