Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
// Hunter’s Scendix (Stakkato), Sire of the World en Olympisch kampioen Eric Lamaze , de nieuwe combinatie 2012
09 December 2011

Hunter’s Scendix (Stakkato), Sire of the World en Olympisch kampioen Eric Lamaze , de nieuwe combinatie 2012

Vanaf 2012 komt Hunter’s Scendix, winnaar van de Sires of the World, onder het zadel van Eric Lamaze. De overeenkomst werd bewerkstelligd door Stephan Conter (Stephex Stables) en werd gisteren afgesloten. Scendix blijft eigendom van Hunter’s Studfarm (Ludwig Lemenu en Simon Riquière) en zal door Eric klaargezet worden voor het werk op het allerhoogste niveau.

Eric Lamaze : “ Al enkele jaren volgde ik de prestaties van Scendix op de voet, zijn vechtlust en vermogen deden me steeds denken aan mijn laatste topper. Toen ik er, enkele weken geleden voor het eerst opstapte, was mijn gevoel euforisch, dit wordt mijn nieuwe   nummer 1 !!”
 
Hunter’s Scendix, nog maar 8 jaar jong, heeft al een ongeëvenaard palmares bijeengesprongen. Kampioen van Zwitserland op 4 jaar, finalist van Belgische en Wereld-kampioenschappen in alle leeftijdscategorieën, brons op WK aan 5 jaar, kampioen van LRV op 6 jaar, en in September nog , op een spectaculaire wijze, winnaar van de Sires of the World in Lanaken.
Al deze resultaten werden door Brecht Bille gerealiseerd; hij bracht Scendix met groot succes, op een internationaal niveau; Eric zal hem nu naar de absolute top loodsen. Eind januari start hij zijn voorbereidingen met Hunter’s Scendix op het Winter Equestrian Festival in Palm Beach, Wellington, Florida.
Voor 2012 zal er wereldwijd diepvries sperma voorhanden zijn ! Lokale verdelers zullen op de website, www.hunters.be , te vinden zijn.
 
 
Hunter’s Studfarm                                              Stephex Stables
www.hunters.be                                              www.stephex.com
Ludwig Lemenu 0032/496550810                    Stephan Conter 0032/475250860
Simon Riquière 0032/478598566
Deel dit artikel :
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten