Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
// Mooie Resultaten tijdens CSI** Zwolle
18 Januari 2011

Mooie Resultaten tijdens CSI** Zwolle

Een héél sterk deelnemersveld was aanwezig tijdens CSI** Zwolle. Veel ruiters namen hun voorbereidingen voor CSI**** Amsterdam dat deze week doorgaat.

Bij de jonge paarden nam Brecht deel met E-pleasure(For Pleasure x Carthago). Hij behaalde de 2de dag een 9de plaats, tijdens de finaleronde moest hij afrekenen met een pechbalk, 4 strafpunten. Een geslaagd weekend voor de 7-jarige hengst. 

In de kleine tour en medium tour zette Brecht Scendix(Stakkato x Dinar) en Deister(Quidam x Carthago) afwisselend in. Op dag 1 kregen beide hengsten 1 fout. De tweede dag was Deister (Quidam x Carthago) dubbel nul in de kleine tour (1m35) en Scendix (Stakkato x Dinar) kreeg een fout op zijn laatste hindernis in de medium tour (1m40). Dag drie ging van start met de finale van de Medium tour (1m40). Alweer pech voor Brecht die in deze proef reed met Deister (Quidam x Carthago), hij finishte net buiten de tijdlimiet en kreeg hiervoor 1 strafpunt. In de finale van de kleine tour kwam Scendix(Stakkato) aan de start, als nummer 4 moest hij de ring in en wist zich als eerste te plaatsen voor de barage. In die barage bleef Scendix foutloos in een snelle tijd. Deze was goed voor een 6de plaats.

Met Adonis (Clinton x Cash) in de Big tour (1m45) had Brecht een héél sterk ijzer in het vuur. Maar hij moest weer afrekenen met pech, Dag 1 kreeg hij op de laatste hindernis een fout. Op dag 2 voelde Adonis(Clinton x Cash) in de paddock suf aan, niet goed gerecupereerd van dag 1 dachten we. Toch werd beslist om hem te starten met het gevolg, 3 fouten. Brecht kwam niet meer aan de start op dag drie. 'Adonis moet eerst langs de dienrenarts om de diagnose vast te stellen, ik hoop hem terug klaar te krijgen voor de CSI** Roggel'.

Ondertussen gaat het aan de betere hand met Adonis (Clinton x Cash).

Deze week is er BWP keuring in het zilverenspoor te Moorsele, Scendix (Stakkato x Dinar) en Argentus(Argentinus x Acord II) zullen te zien zijn op vrijdagavond tijdens het hegstengala.

Tot dan

 

Deel dit artikel :
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten