Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
// Goede prestatie van alle hengsten in Mechelen
28 December 2010

Goede prestatie van alle hengsten in Mechelen

In de impossante pistes van de Nekkerhallen sprongen alle hengsten een goed parcours.
Bij de 4-jarigen sprong de beloftevolle hengst Hunters Argentus (Argentinus x Acord II) een foutloos parcour, in de barage kreeg hij twee foutjes en eindigde met deze prestatie op een 6de plaats.
Hunters Canatano Z (Canadian River x Caretano Z) nam deel bij de vijfjarige hengsten. De zeer goed galopperende Canatano Z maakte veel indruk, met veel vermogen en rek sprong hij een foutloos parcour, in de barage deed hij het eveneens zonder fouten en plaatste zich op de 3de plaats.
Bij de zes-jarigen hadden we twee ijzers in het vuur, Eyad (Diamant de Semilly x Voltaire) kreeg een pech fout in het basisparcour. E-pleasure ( For Pleasure x Carthago) sprong super en wist zich te plaatsen voor de barage. In de barage liep het even mis en kreeg hij 1 fout.
De oudere hengsten startten in de grote Arena van de Nekkerhallen. Scendix en Deister kregen elk 1 fout in het basisparcour maar plaatsten zich op een voor Scendix 3 de plaats en Deister 5de plaats. Lamont miste zijn debut niet op dit niveau, de hengst onder Brian Vanhooren deed het voortreffelijk... Lamont en Brian kregen twee pech fouten.

De volgende manche van de hengsten competie is begin februari in Moerzeke 't overdijk (4 febr)
Scendix en Argentus zullen nog te zien zijn op het hengstengala van de 2de fase van de BWP keuring .

Tot binnenkort

Hunters Team

Deel dit artikel :
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten