Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
// Hunters Chelsey en Scendix in finale op het WK
28 September 2009

Hunters Chelsey en Scendix in finale op het WK

De 5-jarige merrie hunters Chelsey (Conteur x Singular joter) werkte haar twee kwalificatie ronden feilloos af. 35 combinaties waren geselecteerd voor de finale. Chelsey kwam als twalfde aan de start. Chelsey starte goed maar kreeg een fout op de uitsprong van de dubbelsprong. Deze merrie heeft een super eerste seizoen achter de rug. Winnares van de nationale cyclus, finaliste op het Belgisch kampioenschap en finaliste op het Wereld kampioenschap voor jonge paarden.

De 6-jarige hengst hunters Scendix (Stakkato x Dinar) was in de eerste en tweede kwalificatie ronden super goed. Tijdens de tweede kwalificatie ronde liep hij een kwetsuur op aan de hoefbal.
Hij kwam toch aan de start in de finaleronde. Maar daar liep het volledig fout. Scendix kwam ten val in de driesprong met een uitsluiting tot gevolg. We kunnen U wel melden dat met de ruiter en paard alles goed gaat. Scendix heeft een top seizoen achter de rug: Hij was winnaar van de nationale cyclus, hij won het kampioenschap van de LRV, finalist op het Belgisch kampioenschap en Finalist op het Werled Kampioenschap voor jonge paarden.

Nu gaan de paarden op rust en bereiden we ons voor op een hopelijk nieuw succesvol jaar.

Dank voor alle felicitaties en bedankt aan alle fokkers voor het vertrouwen

Groeten

Hunters Studfarm Team
Deel dit artikel :
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten