Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
// Top prijzen voor SCENDRO veulens
22 Augustus 2014

Top prijzen voor SCENDRO veulens

Hunters Scendro heeft zij erkenning als topvererver reeds vast . Op meerdere prijskampen staan zijn veulens steevast op de ereplaatsen .  In Antwerpen werd Ovito v/d looise Heide van fokker ‘Eykens-Stessens’ uit Geel vierde op 56 springveulens , in Geluwe plaatste Odila van stal de Ruiter zich op de 5 de plaats.

Op de veiling van fokker  ‘Van den Bisschop’ haalden drie Scendro veulens topprijzen van 10.000 euro en meer !  In Beervelde , werd het Scendro veulen  ‘Scoop De Septon Z ‘   van fokker  ‘Fam. Vanderhoudelingen ‘  verkocht voor 14.000 euro, het Scendix veulen ‘Ovanna v/d Eedthoek’ van ‘Fam. Trossaert ‘ werd  er geveild voor 11.000 euro.

 

De oudere nakomelingen van Scendix beginnen zich stillaan te manifesteren op de wedstrijden, de vijfjarige merrie  Jersey van de Hunters, terug onder Brecht Bille,  selecteeerde zich voor het BK met een sterke ronde, direct op tijd,  in Gesves, negende op 267  deelnemers ! Op het BK zelf bereikte ze de barrage van de finale, waar ze , in een poging op de kampioenstitel , 1 foutje kreeg .

 

Met sportieve groeten

Hunters Studfarm Team

 
 

Deel dit artikel :
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten