Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
// Top Weekend op Hunters Studfarm
31 Maart 2009

Top Weekend op Hunters Studfarm

Het voorbije weekend ging de Nationale cyclus voor jonge paarden van start te Wisbecq. Op vrijdag kwamen de 4-jarige paarden in de ring. Hunters Canatano Z, de recent AES goedgekeurde Canadian river x Caretano hengst toonde veel techniek en vermogen, hij wist zijn eerste wedstrijd dan ook foutloos af te werken.
Op zaterdag was Hunters Studfarm weer precent met een 5-jarige top merrie. Hunters Chelsey (Conteur x Singular Joter) werd vorige zomer aangekocht. Deze merrie is zowel in de fokkerij als in de sport actief. Ondanks het héél slechte weer sprong Hunters Chelsey een foutloos parcour.
Vrijdag laatst werd een eerste embryo (Scendix x Conteur x Singular joter) transplantatie uitgevoerd op Hunters Chelsey en met succes.
Hunters Lamont en Hunters Scendix vertegenwoordigden zondag de Studfarm. Hunters Lamont, nog maar vier maanden op de stoeterij, pakte een pech balk op de laatste hindernis van het basisparcour.
Op Hunters Scendix stond weer geen maat. De chique, zwarte Stakkato zoon sprong weer fenomenaal!!! Veel vermogen en sublieme techniek. Scendix behaalde een vijfde plaats en was weer de Beste Dekhengst bij de zes-jarige paarden.

 

Deel dit artikel :
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten